HAUTAUSTOIMISTO

Palvelua surun kohdatessa

Surun kohdatessa palvelemme ja neuvomme Teitä vainajan sekä omaisten toiveita toteuttaen. Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta. Yrityksemme korkean ammattitaitoisen toiminnan perusasioita on tehtävien hoitaminen hienotunteisesti, ehdotonta vaitiolovelvollisuutta unohtamatta.

Meillä asiointi mahdollistaa sen, että niin halutessanne hoidamme puolestanne kaikki hautajaisiin liittyvät tehtävät (myös perunkirjoitukset). Tarvittaessa palvelemme Teitä hautausasioissa myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Työskentelemme surun ja menetyksen lähellä, mutta palvelemme elämää.

Haluamme tarjota läheistä ja huolellista käytännön apua surukodeille kaikissa hautausalan palveluissa vuosikymmenien kokemuksella ja asiantuntemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 1978 ja olemme Suomen Hautaustoimistojen liiton jäsen.

Olemme palveluksessanne.

KUINKA ALOITAN?

Kun suruviesti on saapunut

Hautausjärjestelyt ovat asioita, joista on usein vaikea puhua ennakkoon, mutta joista monilla ihmisillä on tarve lausua omat toivomuksensa. Lähiomaisen kuoltua on hoidettavana raskaaltakin tuntuvia käytännön asioita. Hautajaiset halutaan usein järjestää niin kuin vainaja olisi halunnut, mutta useinkaan tuota tahtoa ei ole tiedossa.

Autamme hautausjärjestelyissä

Hautausjärjestelyistä sovitaan yleensä vainajan lähiomaisen tai muun kuolinpesän hoitajan kanssa hautaustoimistossa. Hautaustilauksen ja muut järjestelyt voimme tarvittaessa hoitaa myös puhelimitse, sähköpostilla, kotikäynnillä tai ennakkotilauksella. Meillä asiointi mahdollistaa sen, ettei Teidän tarvitse hoitaa hautajaisiin liittyviä tehtäviä monessa eri paikassa. Voimme toimittaa puolestanne hautausluvat ym. asiakirjat seurakuntaan, varata vainajan siunausajan ja muistotilaisuuspaikan. Järjestämme pitopalvelun, kukat hautajaisiin ja muistotilaisuuteen. Toimitamme puolestanne myös kuolinilmoituksen lehteen, tilaamme hautakiven, nimen kaiverruksen ja toimitamme perunkirjoituksen.

Voimme sopia järjestelyistä myös puhelimitse. Vastaamme puhelimeen viikonpäivästä riippumatta ympäri vuorokauden (p. 044 0515 160). Ota yhteyttä, jos vainajan lähiomaisen on liikuntaesteisyyden, matkojen ja muiden syiden takia vaikeaa tulla henkilökohtaisesti hautaustoimistoon. Tällöin on mahdollista alustavasti sopia hautaustilauksesta puhelimitse. Hautaustoimistomme voi järjestää siunausajan, hautapaikan tai hoitaa muita omaisten haluamia järjestelyjä seurakunnan kanssa.

Tai sovimme järjestelyistä kotikäynnillä

Hautauksesta voimme sopia oman kodin rauhassa. Tällöin hautaustoimistomme työntekijä saapuu paikalle sovittuna aikana auttaakseen hautaustilauksen täyttämisessä. Arkkujen, kuljetusreittien ja muiden hautaustilaisuuksiin liittyvien palveluiden ja tuotteiden valinnassa voivat auttaa valokuvat. Käymme yhdessä läpi myös muita hautaukseen liittyviä käytännön järjestelyjä.

AJANVARAUS

Voit ehdottaa tällä lomakkeella sinulle sopivaa tapaamisajankohtaa toimistoaikana tai toimistoajan ulkopuolella.

Jos sinulle ehdottamasi ajankohta on liukuva, niin valitse valinnoista aamu, iltapäivä tai ilta. Mikäli toivot tunnilleen tarkempaa ajankohtaa, niin kirjoita viestikenttään mihinkä aikaan parhaiten sopisi. Mikäli haluat ehdottaa tiettyä päivää viikolta tai viikonlopulta, kirjoita se päivämäärä-kenttään.

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian vahvistuksen sovitusta ajankohdasta haluamallasi yhteydenottotavalla.

  Minulle sopisi parhaiten

  Ajankohta päivästä

  Toivon että minuun ollaa yhteyksissä *  Ystävällisesti
  Juha Saari
  HTLH

  Puh: 0440 515 160