PALVELUT

Kotiinkuljetus
Tarjoamme kukkien kotiinkuljetusta Savonlinnaan ja sen lähiympäristöön joka päivä. Savonlinnan kaupunkitaajamassa kotiinkuljetus arkisin 9 euroa, pikatoimitus 15 euroa (toimitus 1-2 tunnin sisällä tilauksesta, sovittava erikseen) sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä 15 euroa. Muualle lähiympäristöön kuljetusmaksu määräytyy tapauskohtaisesti toimituspaikasta riippuen. Savonlinnan alueella kukkatoimitukset ja adressit hautajaisiin toimitamme ilman toimitusmaksua. Arkisin ennen klo 14 tehdyt tilaukset voidaan varmasti toimittaa samana päivänä. Arkisin klo 15 jälkeen tehdyt tilaukset samalle päivälle vain “Pikatilauksena” ja tällöin on oltava puhelimitse yhteydessä liikkeeseemme asian varmistamiseksi. Sunnuntaitoimitukset tulee olla tilattuna toimitusta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Sesonkiaikoina ja isommissa kukkasidontatöissä on syytä varautua 2-3 päivän toimitusaikaan. Sesonkiaikoina (joulu, äitienpäivä yms.) toimitukset tapahtuvat klo 8-21 välillä.

Kiireellisissä tapauksissa asia on aina sovittava ensin puhelimitse.

Sunnuntai- tai arkipyhätoimitusten kuljetusmaksun suorittaneiden tilaukset toimitetaan aina toivottuna päivänä. Mikäli sunnuntai- tai arkipyhätoimitusmaksua ei ole suoritettu, niin tilaus toimitetaan lähimpänä arkipäivänä ennen tai jälkeen toivottua toimituspäivää.

Toimitus muualle Suomeen
Järjestämme myös kukkavälitykset muualle Suomeen. Toivomme, että otatte ensin yhteyttä liikkeeseemme. Välitys- ja kuljetusmaksu yhteensä 18 euroa sekä kukkien hinta alkaen 10 euroa. Arkisin ennen klo 12 tehdyt tilaukset voidaan toimittaa samana päivänä. Viikonlopputoimitukset on tehtävä perjantaisin ennen klo 12. Emme voi taata kukkatoimituksia muualle Suomeen sunnuntaisin ja arkipyhinä. Valittaessa kukkien toimitus muualle Suomeen ja toimitusosoitteen ollessa taajamien ulkopuolella, pyydämme varmistamaan onko toivottuun osoitteeseen mahdollista saada kuljetus lähialueelta. Emme voi taata toimitusta kaikille paikkakunnille, joillekkin paikkakunnille lisätään erillinen toimituslisä. Toivomme, että otatte huomioon kukkavalikoiman ja oheistuotteiden mahdollisen vaihtelun toimitusliikkeessä (esimerkiksi nallet ja suklaat eivät kuulu kaikkien paikkakuntien valikoimaan).

Toimitus ulkomaille
Järjestämme myös kukkavälitykset ulkomaille. Toivomme, että otatte ensin yhteyttä liikkeeseemme. Tilaus tehtävä 2-3 päivää aikaisemmin, sesonkiaikoina 4 päivää aikaisemmin. Ulkomaantoimituksessa kaikki kulut sisältyvät kukkien hintaan (välityskulut vähintään 40€).

Kukkalahjakortit

  • Voit lähettää kauttamme Interfloran kukkalahjakortteja Suomeen. Lahjakortti käy Suomessa kaikissa Interfloran jäsenliikkeissä (myös meillä). Lahjakortin arvo on määritettävissä itse ja toimituskulut ovat 3 euroa lahjakorttia/ toimitusosoitetta kohden. Lahjakortit postitetaan vastaanottajille, saman päivän postitukseen ehtiäkseen lahjakorttitilaus on tehtävä arkisin klo 12 mennessä. Lahjakorttitilaukset, jotka on tehty perjantaina klo 12 jälkeen tai viikonlopun aikana, postitetaan seuraavana maanantaina.
  • Meille on saatavana myös lahjakortteja, jotka käyvät ainoastaan Päivärannan Ruusussa.

Muistokirjoitusmalleja

Tulostettavia korttimalleja
Kortit sekä pdf että Word (docx) -muodossa.
(Huomaathan, että kortin latautuminen kestää hetken. Odota rauhassa.)