KUINKA TILAAN?

Tilaus ja maksutavat

Tilaustavat
– Voit tehdä tilauksen suoraan internet-sivuiltamme verkkokaupassamme, jolloin saat samalla myös maksettua tilauksesi. Sivuiltamme löydät ohjeet tilauksen tekemiseen.
– Voit tehdä tilauksen myymälässämme.
– Voit tilata puhelimitse, 0440 515 116.

 • Tällöin maksu onnistuu etusivun kohdasta “puhelintilausmaksu”. Tätä kautta maksettaessa maksusi näkyy meillä välittömästi.

– Voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla ()

Maksutavat
1. Tilattuasi tuotteen verkkokaupastamme, valittavanasi on monipuolinen ja turvallinen valikoima eri maksutapavaihtoehtoja (emme käytä enää maksutapana suoraan tilillemme maksamista). Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.
2. Tilattuasi tuotteen puhelimitse pääset maksamaan tilauksen puhelintilausmaksu-painikkeen kautta ja valittavanasi on monipuolinen ja turvallinen valikoima eri maksutapavaihtoehtoja.
3. Myymälässä noudon yhteydessä.

Tilauksen vastaanotto
Kuittaamme tilauksia saaduiksi arkisin useamman kerran päivässä klo 9-18 välillä ja sunnuntaisin ainakin kaksi kertaa päivässä. Tilausta ei vastaanota automaatti vaan vastaanotamme ja kuittaamme tilaukset itse.

Toimitusehdot

 • Kuvissa esiintyvät kimput ovat suuntaa antavia esimerkkejä, tuotekuvissa näkyvät maljakot ja ruukut eivät sisälly hintaan ellei niin mainita (poikkeuksena asetelmat ja istutukset, jotka tehdään ruukkuun, astiaan tai koriin).
 • Tilaus on oltava maksettu ennen toimitusta.
 • Sunnuntaitoimitukset tulee olla tilattuna toimitusta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.
 • Sunnuntai- tai arkipyhätoimitusten kuljetusmaksun suorittaneiden tilaukset toimitetaan aina toivottuna päivänä. Mikäli sunnuntai- tai arkipyhätoimitusmaksua ei ole suoritettu, niin tilaus toimitetaan lähimpänä arkipäivänä ennen tai jälkeen toivottua toimituspäivää.
 • Jos tilaat kukkatoimituksen samalle päivälle klo 15 jälkeen, valitse silloin toimitustavaksi “Pikatoimitus” ja ole puhelimitse yhteydessä liikkeeseemme asian varmistamiseksi.
 • Asiakas on vastuussa antamistaan toimitustietojen oikeellisuudesta.
 • Asiakkaan antamia tietoja käytetään vain tilausten toimitukseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 • Jos tarvitsette verkkomaksusta erillisen maksukuitin, lähetämme sen pyydettäessä sähköpostitse.

Päivärannan Ruusu takaa

 • että kukkien laatu on toimitettaessa hyvä ja kukat toimitetaan asiakkaan maksaman summan mukaisesti. Mikäli kuitenkin kukkien laatu antaa aihetta valitukseen, valitus on tehtävä viimeistään toimitusta seuraavana päivänä.
 • kukkatoimitukset tehdään ammattitaidolla tuoreista kukista. Ensisijaisesti käytetään tilattua lajiketta. Ellei tämä ole mahdollista, toimitetaan sitä lähellä olevaa väriä/lajiketta tai vaihtoehdoksi ilmoitettua lajiketta.
 • kukat toimitetaan toivottuna päivänä tai tilauksen tullessa meille myöhään toimitamme kukat seuraavana arkipäivänä.